Od 2. jula dostupne i ulaznice za MMF kamp

Prodaja jednodnevnih ulaznica za Mountain Music Fest, koji se održava od 2. do 4. avgusta, počela je danas, 2. jula.

Za petak, 2. avgust, kada nastupaju Who See, Mile Kekin, Partibrejkersi i Svemirko, Ana Uzelac, Nikola Vemić i mnogi drugi, cena karata iznosi 2000 dinara. U subotu, 3. avgusta, tri muzičke bine rezervisane su za Vojka V, Artan Lili, Zoster, Neno Belana, Lutona i Šćepu, Nevenu Jeremić i druge, a ulaznice su dostupne po ceni od 2500 dinara, dok je cena karte za nedeljni MMF afterday, kada će posetioci moći da se opuste uz Funkier Project, Osamdesete i Yugo.vaw – 1000 dinara.

Naravno, za sve one koje ne žele da propuste nijednog od preko 30 izvođača na ovom muzičkom festivalu prirode i društva, kompleti trodnevnih ulaznica su i dalje dostupni po ceni od 4600 dinara na svim prodajnim mestima i veb-sajtu tickets.rs.

Dodatno, sve koje odluče da skrenu na Divčibare prvog avgustovskog vikenda, čeka i alternativni smeštaj pod zvezdama – MMF kamp. Kamp je ograđen i nalazi se u hladu divčibarske šumi, van festivalskog prostora. Obezbeđeni su tehnička voda i wc, a u kamp će biti moguće uneti i hranu i piće. Cena pojedinačne ulaznice iznosi 2500 dinara za sva tri dana Mountain Music Festa, dok je za decu do 10 godina i kamp, baš kao i ulaz na festival, potpuno besplatan.

Kako navode organizatori, domaćini kampa – Kosta, Jovan, Marko i Stanko biće tu da svima kojima je potrebno pomognu kako da pravilno postave svoj šator, nalože vatru i prepoznaju sazvežđa na avgustovskom nebu.

Sve informacije u vezi sa listom izvođača, kao i lokacijom, kampom, ulaznicama i propratnim aktivnostima možete pronaći na veb-sajtu mmf.rs i na festivalskim Facebook i Instagram stranicama.

Ko ne skrene na vreme, taj ostaje u gradu!

Foto: Dobrica Mitrović

Post Views: 34

Originalni tekst