Proteklog vikenda u Beogradu je počelo snimanje ove telenovele, u kojoj Milica ponovo sarađuje sa svojim suprugom Žarkom Jokanovićem.

Glumica i scenarista zajedno su radili i u hit seriji “Igra sudbine”, a Milica je ubeđena da će “Zakopane tajne” biti gledanije.

Glavni adut “Zakopanih tajni” je moj suprug Žarko, koji piše najgledanije serije. Ovaj projekat biće nešto potpuno novo na malim ekranima. U seriji će biti mnogo tajni, smeha, plača, ljubavi i zavisti. Svi smo uzbuđeni i radosni što smo krenuli u novu avanturu i nadam se da će se svima dopasti – kaže glumica, koja u seriji igra bogatašicu, dizajnerku parfema Lalu Doder.

Scenarista Žarko Jokanović je prezadovoljan uslovima u kojima se ova telenovela snima.

printscreen

Milica Milša i Žarko Jokanović su napustili seriju “Igra sudbine”

Holivud u Beogradu

Snimamo u sjajnim, svetskim uslovima u Pinkovim studijima u Šimanovcima

Žarko Jokanović

Gledaoci će biti iznenađeni! Snimamo u sjajnim, svetskim uslovima u Pinkovim studijima u Šimanovcima sa fenomenalnom ekipom i divnim glumcima. Verujem da će publika sa velikim uzbuđenjem čekati svaku novu epizodu – poručuje Žarko i otkriva šta gledaoci mogu da očekuju:

Već u prvoj epizodi ljudi će saznati tajne porodice Lale i Balše Doder. To je velika porodica od 11 članova koji žive u raskošnoj kući i odatle se priča širi na sve strane.

Danilo Čelebić, koji glumi Miličinog supruga Balšu, kaže da je oduševljen novom ulogom.

Ako se po jutru dan poznaje, ovo će biti odličan projekat. Fenomenalno funkcionišemo na setu, veoma mi se dopada uloga koju tumačim – kaže glumac.

Producent serije “Zakopane tajne” je Željko Mitrović, a premijera se očekuje u martu na Pinku. Pored Milice i Danila, u seriji igraju i Mira Banjac, Mima Karadžić, Srna Lango i Stefan Radonjić.

BROJKA:

128 epizoda imaće serija “Zakopane tajne”

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst