Ostalo je još samo nekoliko dana do početka Olimpijskih igara u Parizu, a blizu 17.000 sportista i olimpijska porodica za Olimpijske i Paraolimpijske igre su počeli da dobijaju olimpijsko izdanje uređaja Samsung Galaxy Z Flip6 na Olimpijskom randevuu sastanku u Samsung salonu u Olimpijskom i Paraolimpijskom selu.

Olimpijsko izdanje telefona predstavlja specijalno izdanje potpuno novog uređaja Galaxy Z Flip6 koji je 10. jula predstavljen na događaju Galaxy Unpacked. Da bi svi učesniciOlimpijskih igara 2024.. dobili ovaj telefon na vreme, i to pre zvaničnog lansiranja na tržištu, Samsung je bliže nego ikad sarađivao sa Međunarodnim olimpijskim komitetom (MOK) na koordinaciji specijalnog i bezbednijeg programa transporta.

Ovaj posebno izrađeni pametni telefon je osmišljen da unapredi iskustvo Igara za sportiste i prvo je olimpijsko izdanje ikada koje koristi Galaxy AI. Odlikuje se čitavim nizom ekskluzivnih usluga i korisnih aplikacija, uključujući eSIM karticu od 100 GB 5G interneta, besplatnu karticu za neograničeno korišćenje javnog prevoza i nekoliko zvaničnih aplikacija Olimpijade, kreiranih da pomognu sportistima da dožive nova iskustva i povežu se sa novim ljudima dok su u Parizu.

Kao ponosni svetski partner Olimpijskih i Paraolimpijskih igara, olimpijsko izdanje uređaja Galaxy Z Flip6 nastavlja tradiciju kompanije Samsung dužu od tri decenije u pružanju najnovije tehnologije i inovacija u znak podrške Igrama.

Post Views: 14

Originalni tekst