Učesnik aktuelne „Elite 7“, Ivan Marinković, ponovo je u rijalitiju pomenuo svoj brak sa Gocom Tržan i svojom izjavom izazvao haos.

Igrica od strane produkcije, koja je okupila sve zadrugare za crnim stolom, navela je Marinkovića da pomene bivšu uz tvrdnje da ga je varala.

Ja nisam ni znao šta je ljubomora, osim onih dečačkih momenata. Kad je mene moja bivša prevarila, tad sam video kako iz ljubomore proistekne laž. Primetio sam nešto, što niko nje primetio. Ja najbolje ovde razumem Matoru. Čovek mora da bude oba. U momentima dok sam bio u braku, osetio sam ljubomoru, a nisam znao zbog čega. Osećao sam da nešto ne štima tada, čak sam i mislio da sam lud. Prva i osnovna stvar je da žene ne shvataju da u prevari padaju na sitnice. Gde to ima da ti žena kaže da spava kod drugarice?! Žena u braku spava tamo? Gde to ima? – kazao je Ivan.

Da li ljubomora može sprečiti nekog da ode nekom drugom? – upitao je Đedović.

Ne. Kod mene se to završilo vrlo brzim razvodom. Bilo je evidentno da se nešto dešava. Ja pre Jelene, nisam imao duže veze. Nakon tog braka(sa Gocom) ja nisam imao neki ozbiljniji odnos, da budem iskren. Hteo sam još mnogo toga da kažem, ali ću to da ostavim za neku drugu priliku. Zamolio bih Milenu da ispriča neke primere iz mladosti da li je bila ljubomorna – rekao je Ivan.


Oglasila se Milica Todorović nakon vesti o novom dečku: Smuvala mišićavog dasu, evo šta kaže o romansi

sledeća vest

Originalni tekst