Pobjednik emisije “Nikad nije kasno” Bejhan Ramov, iako je stekao popularnost u ovom takmičenju, i dalje u Makedoniji radi kao zidar.

Mnogi su mu nakon trijumfa predviđali uspješnu karijeru, ali se on ipak odlučio da živi mirnijim životom. Od pjesme nije odustao, ali je i dalje zidarstvo njemu na prvom mjestu.

– Zdravo sam, radim, a i dalje pjevam – rekao je Bejhan na pitanje kako je, dok je na drugo da li planira da zbog popularnosti i pjevanja ostavi zidarstvo, odgovorno negirao.

Foto: Instagam

– Ne, ja sam davno rekao da me ne hrani pevanje, mene hrani moj posao, znoj, te se i dalje bavim građevinskim radovima. Zidam, molerišem, majstorišem, ne odustajem od toga, a pjesma kao pjesma uvijek je tu. Za nju uvijek ima mesta mimo mog primarnog posla – rekao je Bejhan.

Ramov je istakao da ni od pjevanja nije odustao, kao i da veliki potencijal vidi u mladoj zvijezdi „Granda“ Nikoli Ajdinoviću kojem vidi nasljednika Šabana Šaulića.

– Mislim da je čovjek kao Ajdinović jedan od nas, čovjek iz naroda. On je kao i mi, jedan od onih siromašnih sa širokim srcem i dušom, koji iako je stekao nešto u životu, nikad neće zaboraviti ko je i šta je i odakle je potekao. Nikad neće zaboraviti siromaštvo, kao i ja koji nikad neće zaboraviti odakle sam i šta sam. Siguran sam da je zahvalan Bogu na skromnom životu. U Turskoj postoji jedna izreka „Dunjanin mali dunjada kalir“, to znači „bogastvo na svijetu ostaje na svijetu“. Najvažnije je da čovjek ima srce, a meni se dopada što ga Nikola ima. Sviđa mi se po karakteru, ponašanju, umije da se drži na sceni i nikad se ne pravi važan, e to je zvijezda. Za mene je to bio pokojni Šaban Šaulić, a sad je Nikola Ajdinović – gotovo u dahu ispričao je Bejhan.

On je istakao da i dalje ima snage da zida i moleriše, kao i da svoje kolege sa građevine redovno časti pjesmom. Kaže, nada se da će to uskoro učiniti i na nekom nastupu.

(Express/ Grand)

Originalni tekst