Pjevačica Zorica Erić i pobjednica takmičenja “Nikad nije kasno”, imala je burnu prošlost, a nedavno je otkrila neke nepoznate detalje.

  • Gubila sam emociju prema djeci, suprugu, samo sam bila usmjerena ka svom ličnom zadovoljstvu. Moja porodica je patila, a mene to nije zanimalo. Moja djeca nisu imala odjeću da nose, ali sam ja trošila pare na gluposti – rekla je Zorica svojevremeno za Grandonline.

Zorica je svoju tešku životnu priču ispričala tokom pomenutog takmičenja, kada je otvoreno pričala o konzumiranju kokaina. Isticala je da je miješala drogu sa alkoholom, te da joj je poslije “skidanja” život mnogo ljepši.

  • Punih pet godina kako sam se izborila sa porocima. Iskrena da budem, voljela bih da nikad nisam uradila ništa od tih gluposti. Voljela bih, sa ove tačke gledišta, da nikad nisam javno istupila i pričala o tome. Nažalost, ništa iz te priče nije shvaćeno na pravi način, kao pouka ili poruka. Uglavnom je izazivalo neprijatne komentare, osude i tako dalje – bila je jasna ona, pa je pomenula i svog mlađeg kolegu Darka Lazića, te se našalila sa porocima kojima je i on sklon, ili bio:
  • U posljednje vrijeme često u šali kažem: “U ovoj Srbiji se izgleda niko nije drogirao osim mene i Darka Lazića, ponekad”. Darko je još i dobro prošao, valjda jer je veoma popularan pa mu se tih par puta prašta.

(Express / Telegraf)

Originalni tekst