Slavica i Velsan zbližili su se na mentorskim probama kod Đorđa Davida, a sve su želeli da zataškaju.

Slavica Angelova, pobednica 16. sezone “Zvezda Granda”, od prvog pojavljivanja na sceni privukla je veliku pažnju na sebe. Osim informacije da studira medicinu o ovoj talentovanoj devojci malo toga se zna. Razlog za to je što Slavica nije želela da tokom takmičenja, pa i nakon pobede iznosi detalje iz privatnog života.

Nakon pobede njen mentor Đorđe David priznao je da je tokom takmičenja Slavica imala emotivne probleme, ali je zabranio pobednici da govori o svom ljubavnom životu.

Foto: Foto: Goran Todorović

 

Kako je “Grand” ranije pisao, Slavica se tokom takmičenja zbližila sa kolegom iz takmičenja Velsanom Zulovićem iz Bijelog Polja, a ljubav je planula baš na mentorskim probama.

– Upoznali su se u takmičenju, bili su na “zdravo-zdravo”, a zbližili na mentorskim časovima kod Đorđa. Ljubav je planula gotovo na prvi pogled na probama, iako se oni trude da je sakriju od drugih. Mi smo primetili da se tu nešto dešava, ali oni još uvek neće ne priznaju –  rekao je nedavno izvor.

Foto: ATAIMAGES

 

Tada se oglasio i njihov mentor Đorđe David koji je bio veoma kratak.

– Kako ste to saznali? Apsolutno neću da komentarišem nečiji ljubavni život. Svima želim svu sreću i ljubav ovoga sveta – kratak je bio Đorđe.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst