Jelena Karleuša i Andreana Čekić uspostavile su praćenje na društvenoj mreži Instagram, uprkos teškim rečima koje su nekada razmenjivale!

Da je u svetu šou-biznisa sve moguće dokaz je Jelena Karleuša. Njena koleginica i nekadašnja takmičarka „Zvezda Granda“, Andreana Čekić, godinama je u medijima stariju i popularniju pevačicu negativno komentarisala, međutim, sudeći po praćenju na mrežama, njih dve su zakopale ratne sekire.

Naime, kako je JK ranije ponosno isticala da je zahvaljujući majci, poznatoj radijskoj voditeljki Divni, zaobišla nastupanje po kafanama, Andreana se našla prozvana, pa je otvoreno „oplela“ po tadašnjoj članici popularnog takmičenja.

Ja sam počela da radim po klubovima u Beču…. Mogu da nađem moju sliku, imala sam 13-14 godina… Jelena Karleuša je došla da gostuje u Beču, baš u kafani. U stvari, nije ni Beč, nego mesto pored. To je baš kafana, tako da ne može da kaže da nikad nije pevala u kafani. Jeste! To što ona želi da izbriše prošlost ili nešto drugo, to se radi, to je ok – rekla je Andreana tada i započela rat sa koleginicom.

Ni ekscentrična plavuša nije ostala dužna Čekićevoj, pa se tim povodom tada oglasila na društvenoj mreži Iks.

Molim moje fanove da ne napadaju razne čekiće, turpije, bonseke, jer je svaki moj fan veća zvezda i ima više pratilaca od tih anonimusa – istakla je „mala od skandala“ tada.

Ipak, vlasnica hita „Kraljica u zlatu“ nedavno je promenila ploču.

Karleuša je mag za šou-biznis, ona zna i ume to da radi, Jeleni zameram što ume da čačka kolege, evo na primer reći ću, Cecu i decu, pogotovu decu. Ali na kraju dana shvatimo samo da je sve to šou-biznis. Ali gotivim i nju i pozdravljam je, imamo i istog menadžera, valjda ćemo se združiti – istakla je ona, a u prilog tome da su pevačice sukob ostavile iza sebe, govori i činjenica da se prate na Instagramu, a korisnici istog uveliko komentarišu da Andreana „pljuje pa liže“.


Dragana Mirković tik pred Arenu progovorila o trećem koncertu: Oduševila naciju humanitarnom akcijom, sada iznela detalje

sledeća vest

Originalni tekst