Pevačica se kratko pojavila na sceni dodele kako bi predstavila Sema Smita i Kim Petras, koji su zatim izveli svoju pesmu “Unholy”.

Međutim, svi su bili šokirani Madoninim licem, ističući kako je sada otišla predaleko s plastičnim operacijama.

U objavi na Instagramu,pevačica se osvrnula na kritike, prozivajući mnoge što su se usredsredili na nešto što bi zapravo, kako kaže, trebalo biti nevažno.

– Bila mi je čast da predstavim Kim Petras i Sema Smita. Htela sam da dodelim poslednju nagradu, koja je bila “Album godine”, ali mislila sam da je važnije da predstavim prvu trans-ženu koja nastupa na “Gremijima” – trenutak koji stvara istoriju – istakla je 64-godišnja umetnica.

Instagram/madonna

Madona

– Umesto da se ljudi usredsrede na ono što sam rekla u svom govoru, a to je bilo zahvaljivanje za neustrašivost umetnika poput Sema i Kim, mnogi su se odlučili da govore o mojim fotografijama koje je izbliza, s dugim objektivom snimio fotograf. To bi iskrivilo svačije lice – objasnila je Madona, žaleći se na još uvek prisutnu mizoginiju i “svet koji odbija slavljenje žene starije od 45 godina”.

– Nikada se nisam izvinila ni za jedan kreativni izbor koji sam napravila, niti za način na koji izgledam ili se oblačim, a neću ni početi. Mediji su me degradirali od početka moje karijere, ali shvatam da je sve ovo take a look at i srećna sam što ću utrti build, kako bi svim ženama iza mene bilo lakše u godinama koje dolaze. Rečima Bijonse – “Nećeš mi slomiti dušu” – dodala je, ističući kako se raduje budućem subverzivnom ponašanju, pomeranju granica, suprotstavljanju patrijarhatu, a najviše od svega – uživanju u svom životu.

 Poklonite se ke – završila je pevačica u svom stilu.

AP/Photo

Uz podužu poruku objavila je snimak, na kome pozira u čipkastom grudnjaku, s mnogim zvezdama poput Sema Smita, Kardi Bi, a u jednom trenutku videa čak se i ljubila s tekstopiscem Džozijem.

Plastični hirurzi prethodno su za “Day-to-day Mail” rekli kako veruju da je, između ostalog, imala lifting lica, operaciju nosa i zatezanje kože.

Iako se carry out sada nije javno osvrnula na glasine o plastičnim operacijama, 2012. je izjavila da nije protiv njih, ali je protiv toga da se o tome raspravlja.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst