Pjevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa jučer su krstili najmlađeg unuka Lava. Iako porodica djeluje presretno i bez problema, Trajkovići trenutno prolaze kroz pravu dramu.

Đanijeva supruga se danas operiše zbog problema sa srcem. Naime, Slađa već neko vrijeme osjeća tegobe, zbog čega se obratila ljekaru koji ju je hitno uputio na operaciju.

Slađa se jučer oglasila za medije i otkrila o kakvim zdravstvenim problemima je riječ.

-Istina je to što ste čuli, idem sutra ujutro u KBC “Dragiša Mišović”, na kardiologiju, da mi ugrade stent, imam to zakrčenje krvnih sudova. Nisam ni znala ništa konkretno, dok nisam otišla na redovnu kontrolu, tamo se sve to otkrilo. Umarala sam se, pritisak mi je varirao, a na pregledu je doktor vidio da nešto nije kako treba. Sutra će mi ugraditi stent, bit će sve to okej – poručila je Slađa, a folker je danas otkrio da će uskoro saopštiti detalje nakon operacije jer Slađu trenutno operišu.

-Ne znam još šta se dešava, oni je operišu sada. Siguran sam da će to sve proći kako treba, ali svakako uvijek imam strah od bilo kakve operacije – izjavio je Trajković.

(Express/Blic)

MISTERIJA SAOBRAĆAJNE NESREĆE: Soraje nema ni u jednoj zagrebačkoj bolnici, niko ne zna ništa o njoj

The post PLAŠIM SE, UPRAVO JE U SALI: Đani se oglasio dok čeka da se Slađi završi operacija srca appeared first on Express.

Original Article