Starleta je govorila o svom odnosu sa izabranikom, ali i njegovom nedavnom susretu sa Aneli Ahmić.

Stanija Dobrojević mesecima unazad u centru je pažnje zbog rijaliti trougla usred kojeg se našla, a sada je govorila u kakvom je odnosu trenutno sa njenim izabranikom Asminom Durdžićem, a u velikom intervjuu koji je dala u emisiji „Premijera – vikend specijal“ otkrila je da li priželjkuje svadbu sa njim, kao i da li vidi bivšeg partnera Aneli Ahmić kao oca njenog deteta.

Kakav je ovo bio poljubac na početku? Vidim da te je dovezla tvoja jača polovina?

Nije bio poljubac! Ja se ne ljubim dok imam ruž na usnama. Prošli put kad smo se videli stvarno sam bila jako loše, sad znam šta je istina i zamolila sam Asmina da budem malo u ilegali. Bila sam u šoku kada sam saznala da će Asmin gostovati u emisiji. Sve vreme sam bila na iglama šta će da bude, ali sada, ipak, drugačije gledam na sve.

Foto: ATAIMAGES

 

Da li sad znači da si zaljubljena i da ne sumnjaš na njegovu ljubav?

Ne sumnjam, ali sam se plašila šta će biti, da li će biti suočavanja, plašila sam se da neće biti na klupici i da će se pomiriti. Ja nisam sumnjala da će on to uraditi, ali sam rekla kako god bude, moram da se nosim sa tim. On je isto trpeo medijski linč, kad su ga uhvatili u mašinu bilo mi je jako smešno, jer ja njemu da sam govorila kako to funkcioniše, on ne bi mogao sam da nauči.

Da li je istina da Asmin zida neke stambene jedinice i da će biti na tvoje ime?

Dok god se ovo ne završi, ja ne mogu da se opustim. Ja ne želim te planove da otkrivam i bolje je da ćutim. On nije želeo sada da se eksponiram. Previše je surov sa svima, kao i sa medijima. Ja sam totalno suprotna, pa je možda dobro što postoji taj balans.

Foto: ATAIMAGES

 

Zbog čega si se plašila tog suočavanja sa Aneli?

Ja sam priželjkivala taj susret, ali opet sam se plašila šta će se desiti, bila sam spremna na sve. Da su se oni pomirili, ja bih pristala na sve to. Bila sam na psihičkom oporavku i sada sam kao nova. Mnogo mi je značio taj odmor.

Gde Asmin živi dok je u Srbiji, da li je on kod tebe u stanu?

On je odseo u hotelu jer sam ja imala toliko obaveza. Nekako mi je lakše tako, da ne bi došlo do nervoze i svađanja. Danas ćemo provesti dan zajedno, bio je danas kod mene u stanu i posle toga ćemo provesti noć zajedno. Prijatelji su me prozivali i onda sam morala da skinem sliku sa Asminom.

Šta se Asminu ne dopada kod tebe?

On je oduševljen svime, moj medijski imidž je skandalozan, na početku me je možda gledao kao trofej, ali se brzo zaljubio jer sam ja totalno drugačija privatno. Ja privatno ustajem jako rano, idem na jogu i on je sa svim tim ostao fasciniran. Meni ne treba da bude sa mnom neko samo zato što sam atraktivna. Ne treba ni njemu žena da mesi pite, jer bi se opet ugojio, uz mene je postao novi čovek, počeo je da trenira i malo se isklesao.

Foto: ATAIMAGES

 

Da li sada možeš da kažeš da je on čovek tvog života? Da li se plašiš da ga ne izgubiš?

Čekam da još malo pokaže vreme. Ja sam za svakog prethodnog mislila da je čovek mog života, pa se pokazalo suprotno. Ja se ne plašim apsolutno više ničega, šta god treba da bude neka bude i to što pre. Dovoljan je jedan skrinšot i da ja završim sa njim. Odlučila sam da verujem svom partneru sve dok se ne uverim u suprotno.

Da li je moguće da sledeće godine očekujemo svadbu?

Naravno, sve je moguće. Ja imam žarku želju i da postanem majka, malo sam poljuljana zbog prethodnih trauma ali polako. Ja bih čak i usvojila dete što da ne, bitna je samo ljubav i lep odgoj.

Anastasija Ražnatović snimila duet sa seks-bombom! Vraća se na scenu iz Sevilje, ovaj spoj ima da

sledeća vest

Originalni tekst