Glumica Sofija Rajović potvrdila je da se razvela od supruga sa kojim je u braku bila dve godine.

Već neko vreme se šuškalo da je poznata glumica stavila tačku na ljubav sa mužem čiji identitet do dan-danas nije bio poznat javnosti, a danas je Sofija nažalost potvrdila glasine.

Kako je raniije govorila, njen bivši suprug nije želeo da bude izložen javnosti što je poštovala, ali je na Instagramu ipak jednom prilikom podelila njegovu fotku koja je nastala neposredno nakon venčanja, koje je opisala kao „bajkovito“.

Foto: Instagram/printscreen

 

Venčali smo se na Kalemegdanskoj terasi. Bilo je bajkovito. Najbitnije je da smo se svi dobro proveli i da su energija i raspoloženje nas gostiju u svakom momentu bili na vrhuncu. Nismo se venčali u crkvi, to smo ostavili za neki drugi put, jer nama nikada nije dosta razloga za slavlje. Oboje smo veselog duha i volimo da okupimo drage ljude uživamo s njima – rekla je ona svojevremeno i govorila o planovima za budućnost:

Foto: Instagram/printscreen

 

– Uvek mi je u životu prioritet bila porodica. Sada imam skoro sve. Kada budemo dobili dete, moći ću da kažem da je moja misija ostvarena i da ću imati sve o čemu sam maštala.

Razvela se Sofija Rajović! Glumica potvrdila glasine, evo šta je rekla o krahu braka

sledeća vest

Izbori 2024

Razbijena glava jedne žene, mučki, sa leđa u centru grada nije dovoljna! Nastavlja se kampanja maltertiranja I drugog dana sednice nasilje i cirkus opozicije! Miki Aleksić pokušao da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura đilasovaca!

Izbori 2024

I drugog dana sednice nasilje i cirkus opozicije! Miki Aleksić pokušao da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura đilasovaca!

U Skupštini Srbije danas je danas nastavljena rasprava o izboru predsednika parlamenta. Poslanici Skupštine Srbije raspravljali su u ponedeljak o predlogu, koji je obrazlagao šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov, da predsednik Skupštine Srbije bude potpredsednica SNS Ana Brnabić. Taj predlog podržale su Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, Savez vojvođanskih Mađara, Jedinstvena Srbija, Pokret ujedinjenih penzionera Srbije, dok su se protiv izjasnile Srbija protiv nasilja, Nova Demokratska stranka Srbije, Mi glas iz naroda dr Branislav Nestorović i Mi glas iz naroda.

Mali: Vlast se osvaja na izborima, a ne uličarskim ponašanjem u Skupštini! Dačić: Podržavamo izbor Ane Brnabić za predsednika Skupštine! Jovanović: Osuđujem nasilje licemernih predstavnika opozicije

TV

Godišnjica smrti Spomenka Gostića! Gradi se spomen park za dečaka - heroja?

Live TV

Godišnjica smrti Spomenka Gostića! Gradi se spomen park za dečaka – heroja?

Dvadesetog marta obeležava se godišnjica smrti Spomenka Gostića, petnaestogodišnjaka koji je odbio ponudu da se skloni od ratnih strahota i rame uz rame sa komšijama i prijateljima odlučio da se bori u Vojsci Republike Srpske. O ovom dečaku/vojniku u „Info jutru“ govorili su Mile Savić, autor dokumentarnog filma „Spomenko na vječnoj straži“ i Dalibor Tripić, Spomenkov saborac.

Ko je bio srpski general Pavković? Makron bi da bude lider cele Evrope! Da li će Francuska slati vojsku u Ukrajinu? (VIDEO)

Live TV

Makron bi da bude lider cele Evrope! Da li će Francuska slati vojsku u Ukrajinu? (VIDEO)

Rusija ima informacije da Francuska već sprema kontingent od 2.000 vojnika za slanje u Ukrajinu, kaže Sergej Nariškin, direktor Spoljne obaveštajne službe Rusije. On je poručio da će francuski vojnici postati legitimna meta Oružanih snaga Rusije i da će doživeti sudbinu svih Francuza koji su ikada sa mačem došli na teritoriju ruskog sveta. Da li sa ovim planovima postaju jasnije namere Evrope, kada je reč o ratu u Ukrajini, preti li opasnost od proširenja konflikta u Evropi? Na ova pitanja u „Info jutru“ odgovarali su analitičar Emil Zoronjić i Nemanja Zavišić iz Centra za društvenu stabilnost.

Panika na frontu! Ukrajinci ne znaju da rukuju zapadnjačkim oružjem! (VIDEO)

Live TV

Panika na frontu! Ukrajinci ne znaju da rukuju zapadnjačkim oružjem! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin mogao bi da najavi mobilizaciju velikih razmera ukoliko se nastave napadi na ruske pogranične teritorije, rekao je Igor Lapin, bivši pripadnik zloglasnog bataljona „Ajdar“ i penzionisani major Oružanih snaga Ukrajine. Putin je već najavio mogućnost pravljenja takozvanog „sanitarnog koridora“ ka Harkovskoj oblasti, a za 22. mart je najavljena evakuacija dece iz ruskog grada Belgoroda zbog ukrajinskog granatiranja. Da li se rat neminovno širi na rusku teritoriju i šta će Moskva tim povodom preduzeti – o tome su u „Info jutru“ govorili Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane i Marko Blažić iz Centra za društvenu stabilnost.

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst