Srpska teniserka Olga Danilović oglasila se nakon poraza Slovenije od Portugalije u osmini finala Evropskog prvenstva.

ПЛАЧИ, РОКИ, ПЛАЧИ... Српкиња једним потезом убила Кристијана Роналда

Foto AP

Olga je poražena u prvom kolu Vimbldona, a istog dana je svoje učešće na velikom takmičenju završio i njen dečko Jan Oblak.

Iako je bio odličan protiv Portugalaca i uspeo kao kapiten da odvede svoj tim do produžetaka, a onda i do penal serije, Slovenija je izgubila.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Oblak je u 105. minutu odbranio jedanaesterac Kristijanu Ronaldu, ali ni to nije bilo dovoljno da ekipa Matjaža Keka dođe do četvrtfinala.

Ipak, Olga je ponosna na visokog golmana, a posebno na trenutak kada Ronaldo nije uspeo da dođe do pogotka sa bele tačke, zbog čega je ubrzo nakon toga zaplakao.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Foto AP

 

Teniserka je na Instagramu podelila fotografiju nastalu upravo u trenucima iz 105. minuta i na njoj se vidi momenat pre Oblakove odbrane.

Olga je uz fotografiju objavila srce i šešir kakav nose mađioničari.

BONUS VIDEO: TUČA NAVIJAČA NA EURO 2024: Albanci napali srpske navijače, ali kada se čulo „Juriš!“ – nisu se dobro proveli

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

BAJKA SE NASTAVLJA? Najveći hit Eura je nadomak istorijskog uspeha!

UEFA SAOPŠTILA: Hrvati su žrtve!

UEFA SAOPŠTILA: Hrvati su žrtve!

Dok UEFA dozvoljava skandiranje „Ubij Srbina!“ na Evropskom prvenstvu u fudbalu, ona istovremeno saopštava da su Hrvati među najvećim žrtvama na EURO 2024.

01. 07. 2024. u 15:50

Originalni tekst