Da je Jana Todorović majstor za veselja i zabave, te da je publika naprosto obožava kazuje i ovaj detalj sa njenog nedavnog nastupa. Ponovo je napravila lom.

Na jednom svadbenom veselju, od dobre energije sve se treslo za vrijeme Janinog nastupa, a koliko je publika bila oduševljena vidi se na snimku koji kruži društvenim mrežama. Zom prilikom Jana je od domaćina dobila automobil marke Audi i čak 20.000 eura bakšiša.

Policija je takođe bila raspoređena sa svih strana i oni su brinuli da sve prođe u najboljem mogućem redu.

-Jana je tri mjeseca ranije znala da će da pjeva na ovoj svadbi, jer su u pitanju njeni kućni prijatelji. S domaćinom je sve ugovorila, ali nije znala jedan detalj, a to je da je spremio iznenađenje i poklon koji dosad nikad nije dobila na proslavama.

Druge pjevačice dobijaju satove i zlatne lance, ali je njen prijatelj htio da joj pred gostima pokloni audi. Kad je veselje počelo, nakon što je Jana otpjevala blok pjesama, čovjek je zamolio da mladenci i ona izađu ispred sale da bi vidjela iznenađenje. Kad su izašli, izljubio je Janu, zahvalio joj što nije tražila ni dinar za honorar za svadbu, pa joj je poklonio auto – priča izvor, pa dodaje da folkerka prvo nije htjela da prihvati kola na poklon, jer im se cijena kreće od 10.000 do 50.000 eura, u zavisnosti od očuvanosti.

Jana je počela da se smije, nije mogla da vjeruje šta je snašlo! Prvo je rekla da ne može da prihvati poklon, a onda je ipak, na nagovor gazde, uzela ključeve. U pitanju je crni audi Q5. Jana je uzela ključeve, okupljeni su aplaudirali, a onda se vratili u salu, gdje se nastavilo slavlje.

-Tamo je poslije bila sva u eurima, kitili su je gosti i uzela je bakšiš od skoro 20.000 eura – ispričao je sagovornik za “Republiku”.

Originalni tekst