Pjevačica Ljupka Stević imala je tu nesreću da su joj u proteklih nekoliko godina u više navrata ukradene vrijedne stvari, a sad je ispričala kako su sumnjali da je prvu provalu organizirala sama.

‘I danas vučem traume da ću nekoga zateći u stanu, razbacane stvari i kaos. Tri puta sam imala provalu. Prvi put kad su mi provalili u stan, on nije bio osiguran, nekako su ušli. Tada sam završila na poligrafu, policija je mislila da je napravljeno iznutra, da sam ja nekome otvorila vrata da uđe i dozvolila da mi iznese svu glazbenu opremu. Sumnjali su da sam samu sebe opljačkala. Policija je željela to odmah ostaviti po strani i ponudili su mi poligraf. Pristala sam jer mi je to djelovalo zanimljivo’, ispričala je Ljupka koja je tek kad je došla u policijsku postaju i sjela za poligraf shvatila koliko je situacija u kojoj se nalazi ozbiljna.

Kad je stigla u policijsku postaju, uhvatili su je i trema i strah.

‘Sve sam regularno prošla. Nikada nisu pronađeni ljudi koji su to napravili. Nikada nije pronađeno moje osobno oružje koje mi je ukradeno iz stana. Kao i moja glazbena oprema koja je dosta vrijedila. Treći put kad sam opljačkana uhvatili su počinitelje, ali oni su pušteni jer nije bilo čvrstih dokaza da su to počinili. Nadam se da je treći put bio i posljednji put da sam opljačkana. Sad se to ne može dogoditi jer je moj stan osiguran maksimalno’, ispričala je pjevačica.

(Express / Scena.story)

Originalni tekst