Ekskluzivno, prvi put nakon deset godina medijske ilegale Dunja Ilić, sada Ajla Begović, u emisiji “Nije sve tako crno”, autora i voditelja Jovane Matić Đokić, govori o svim detaljima iz svom života.

Tokom decenije pauze preživjela je mnogo toga, od borbe sa alkoholom, smrti najvoljenijih, burnog ljubavnog života. Promijenila je vjeru, ime, ali i mnoge gradove i države, a onda je odlučila da se vrati.

Sve o turbulentnom životu Dunja je otkrila za Kurir i staje na put svim nagađanjima.

Pored privatnog života, Dunja je iskreno govorila i o karijeri, te se prisjetila samih početaka i osvrnula na saradnju sa legendarnom Marinom Tucaković.

– Sa 15 godina sam snimila dvije pjesme i obje je radila Marina Tucaković. Nešto kasnije sam počela sve da radim sama. Ona je bila legenda, sad kad se sjetim. Kad sam bila kod nje, pročitala sam joj neke svoje tekstove i mogla sam da primijetim da joj se to poprilično dopalo. Ali kad sam počela da joj pjevam, mislim da joj se to ni malo nije dopalo, ali nije htjela iz neke pristojnosti da mi kaže – nasmijala se Ajla i nastavila:

– Vidjela je da imam neku tu harizmu i talenat za pisanje, bez obzira što ne mogu silne oktave da dosegnem. Kada se sve skupilo i sa fizičkim izgledom koji ću polako vratiti, bio je to jedan paketić koji je mogao dobro da se proda – izjavila je Ajla.

(Express / Espreso)

Originalni tekst