Dara Bubamara jedna je od traženijih srpskih pjevačica te je često zovu ‘magnet za hitove’. No Dara nije svima omiljena, a to u svojim izjavama često ističe njena bivša (ne)prijateljica Jelena Karleuša.

Naime, pjevačičino pravo ime je Radojka Kesić, a Karleuša je više puta u intervjuima podbola s vječitim pitanjem: ‘Kako Dara od Radojka’. Misteriju je, nakon niz godina, odlučila svima razriješiti upravo Radojka, odnosno Dara.

Ja sam ime dobila po baki koja se zvala Radojka. Moja baka je umrla godinu dana prije nego što sam se ja rodila i tata je rekao da se ja zovem Radojka. Inače, u crkvenom kalendaru to ime ima značenje radosna, što ja i jesam. Nisam voljela kad sam bila mala pa mi netko kaže Radojka, znaš kako? Rada su me zvali svi.

Međutim, sad poslije dužeg vremena, Dara bubamara, pa je bilo Dara Rada šatrovački, pa su počeli kao Radojka. Meni je to toliko postalo simpatično. Ja sad toliko volim što se zovem kao moja baka i toliko sam ponosna, sada da se zovem i Persida, ja sam bre, zvijezdetina, što mi mogu? Imala sam tu sreću da sam imala takav nadimak, da je to stvarno bilo nešto posebno’, rekla je za Kurir.rs

(Express / Scena.story)

Originalni tekst