Pjevačica Kaja Ostojić prije nekoliko godina kupila je kuću na Kosmaju, a u renoviranje je uložila veliku svotu novca. Sada su radovi pri kraju, pa je Kaja počela da izdaje kuću, ali je, kako priznaje, i dalje u dugovima.

-Vikendica je trenutno izdata, zato sam i poželjela da imam muškarca koji će mi u svemu pomagati, a ne da sve moram sama da radim. Bankrotirala sam zbog te nekretnine i sada sam u dugovima do guše! Sve pare od nastupa uložila sam u kuću, plac, bazen… Potrošila sam i svoj i tuđi novac i nemam ideju kako ću isplivati iz dugova. Tek nedavno sam završila sa svim radovima i počela da je izdajem i zasad za dan uzimam 400 eura. Plac je veliki, kuća ima više od 100 kvadrata i bazen u dvorištu. Još je sve u fazi konstrukcije i treba još dosta vremena i sredstava da sve to izgleda onako kako sam zamislila – rekla je pjevačica.

Kaja iza sebe ima tri braka, a sada je, kako kaže, zaljubljena, ali nesretno.

-Zaljubljena sam, ali nesretno. I dalje sam sama, pa ne mogu da kažem da sam ispunjena na ljubavnom polju. Iako nemam namjeru da se ponovo udajem, voljela bih da nađem nekog ko će mi raditi sve poslove u kući, voziti me gdje treba… Zapravo, meni ne treba muž, već rob! Treba mi neko da obilazi moju vikendicu, da isprati radove, majstore, da mi pomaže u kućnim poslovima, skokne do prodavnice i završi ono što ja ne stižem. Ipak, i kada bih našla takvog, mislim da ne bih mogla da ga volim – rekla je ona na pitanje o emotivnom statusu.

Pjevačica je sa 19 godina rodila ćerku Nikolinu, koja trenutno studira u Americi, a pjevačica je sada otkrila da je njena naslednica dobila državljanstvo Belgije, gdje su živjele u periodu dok je Kaja bila u braku sa trećim suprugom, di-džejem Džuniorom Džekom.

-Kćerka mi je dobila strane papire i to će joj olakšati mnoge planove za budućnost. Nikolina želi da život nastavi u Americi, gdje trenutno studira, a sa belgijskim državljanstvom to će joj biti omogućeno, ali i sva druga vrata će joj biti otvorena. Cio svijet je sada njen – zaključila je Kaja.

Originalni tekst