Pjevačica Goga Sekulić otkrila je da je trenutno slobodna, ali da se još uvijek nije razvela od supruga.

Ona se osvrnula na mnogobrojne udvarače koje ima, pa otkrila da svi oni koji joj se udvaraju govore o potomstvu.

– Svi muškarci koji mi se udvaraju, žele da imaju dijete. Ja želim da budem majka, ali to ne planiram. Ako se bude desilo, ok… Uglavnom momci od 30 do 50 godina mi govore da su djevojke mlađe i slobodne neozbiljne te da bježe od obaveza i uloge majke te im je lakše da se okrenu već ostvarenim ženama – rekla je Goga Sekulić u emisiji “Magazin in”.

Podsetimo, pjevačica Goga Sekulić prvi put je progovorila o problemu koji ima njen sin Vasilij Andrej.

Naime, dječak sada ima pet godina i kasni u govoru, a Goga je o ovoj temi iskreno govorila i otkrila sa čime se susreću kako bi podigla svijest o ovoj temi i pružila podršku roditeljima koji se nalaze u istoj situaciji.

Goga ističe da u ovakvim situacijama vrtić je dosta bitan i pomaže.

– Zaključak u svemu tome je samo rad, rad i rad! To je iscrpljujuće, nije lako ni roditeljima ni djeci. Jako je bitna socijalizacija! Vrtić je jako bitan, da dijete osjeti prostor, drugare, atmosferu. Proces podrazumijeva odlazak kod logopeda, defektolog, u sezornu sobu sve je to jako bitno! Ima mnogo načina da se pomogne. Sve je Božija volja i rad, rekla je pjevačica, pa se osvrnula na njegov napredak:

– Napredak se vidi! Jako je spor, ali on je samo jednom mali. Zato sam i zapostavila karijeru, da bih se posvetila samo njemu! Bila sam u fazonu ”ili – ili’. Sigurno bih ostavila pjevanje, ako bih morala da biram. Moj sin govori na nekom svom jeziku…jako je veseo, ali kad bude progovorio onako kako treba, to će biti prava fešta, slavlje i svi ćete biti pozvani – zaključila je pjevačica u “Premijeri”.

(Express / Espreso)

Originalni tekst