Iako je razvod uveliko iza nje, Slavica Ćukteraš na pomen bivšeg muža, kao i njihovog brak koji se brzo i neslavno završio, nikada ne ostane imuna.

Pjevačica je u više navrata govorila o krahu braka sa fudbalerom Vladimirom Avramovim, a prilikom gostovanja u emisiji „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović“ Slavica Ćukteraš je pomenula razvod, kada se i rasplakala.

“Boli mnogo, samo što je zaljubljenost kod mene umrla još u braku. Smatram to svojim porazom i krahom. Boli kad o tome razmišljam”, izjavila je Slavica.

Slavica smatra da zbog nedostatka očinske figure bira starije muškarce, što smatra defektom.

“Smatram to kod sebe defektom, što nisam imala oca, mušku figuru u odrastanju. Zato sam sa prvim zabavljanjima tražila starije partnere”, otkrila je pjevačica.

Ona je ranije u više navrata govorila da je njen bivši suprug divan čovjek i otac.

“Vlada je jedan divan čovjek. Predivan otac, požrtvovan otac, moja svestrana podrška i dan-danas. Njegova trenerska karijera je krenula uzlaznom putanjom, postao je vrlo tražen trener u Evropi… Jedan veliki gospodin. Ja sam željela da se vratim svom poslu, on takođe, nije želio nezadovoljnu ženu… Jednostavno, dogovorili smo se da svako krene svojim putem da bismo oboje bili srećni i da bi dijete imalo srećne roditelje. Bio je sporazumni razvod koji je sastavljen u minut i po”, zaključila je Slavica.

Originalni tekst