Prethodnog vikenda u Crnoj Gori održano je veselje o kojem još bruji region. Voditelj Uroš Božić na svom Instagram profilu naveo je da je slavlje održano na obali mora i da je koštalo čak milion eura, a goste su zabavljali Lepa Brena i Sloba Radanović.

Ovaj događaj je jedno od najskupljih vlaških veselja ikada organiziranih na ovim prostorima. Održano je u mjestu Dobre Vode u blizini Bara, a cijela plaža i hotel na obali mora su bili rezervirani za goste veselja. Da gazda nije žalilo novca za krštenje svojih unuka, svjedoči i činjenica da je samo dekoracija koštala preko 50.000 eura. Na meniju su pored tradicionalne kuhinje bili i plodovi mora, biftek i najukusnije delicije iz svih krajeva svijeta. Služio se najskuplji šampanjac, a svi gosti jeli su zlatnim priborom, piše Kurir.

FOTO: Happy tv

Posebno se vodilo računa i o tome ko će zabavljati goste, pa su na veselju pjevali Lepa Brena i Sloba Radanović, koji su svojom pjesmom podigli atmosferu na najviši nivo. Gazda je samo za muziku dao više od 120.000 eura.

FOTO: Happy tv

Sloba je oduševio sve prisutne i za to je dobio honorar od 20.000 eura. Poslije njega nastupila je jedna od najvećih muških rumunskih zvijezda Florin Salam i to za svotu od 50.000 eura, a na kraju, kao šlag na torti, pojavila se i Lepa Brena. Ona je takođe za ovaj nastup dobila 50.000 eura.

FOTO: Happy tv

Poznato je da Brena ne nastupa često na privatnim veseljima ovakvog tipa, ali je, prema priči prisutnih, zaista napravila spektakl. Pored honorara, pjevačici je plaćen i avionski prevoz, a odsjela je u jednom od najskupljih hotela na Crnogorskom primorju. Na kraju njenog jednočasovnog koncerta upriličen je i vatromet, koji je obasjao cijelu obalu.

Originalni tekst