Voditelj emisije Puls Srbije na Kurir TV Ivan Gajić ugostio je producenta, tekstopisca i kompozitora Sašu Nikolića Šarana i pjevača Stefana Zdravkovića, poznatijeg kao Princ od Vranje.

Među temama kojih su se dotakli, našla se i rijaliti učesnica, koja se odnedavno zove i pjevačicom, Miljana Kulić. Šaran za nju nije imao previše lijepih riječi.

– Skoro sam vidio da je u Austriji skoro bila gost Miljana Kulić. Moj komentar na to bilo bi… ne znam – pokušavao je da pronađe riječi Šaran:

– Gledao sam kako se valja po bini. Dođe, otpjeva šest pjesama na plejbek. Miljana Kulić u klubu?! Zamisli, mi smo sad kolege. Zamisli kad Princ ima ozbiljan bend, uložio je u to, učio je da svira, muče se godinama, odradi nastup i na kraju najavi za sljedeću nedjelju Miljanu Kulić. Druže, samo ti ostaje WC i konopac.

S njegovim tvrdnjama složio se i drugi gost.

– Uzdišem sve vrijeme, nadam se da me gledaoci ne čuju. Činjenica da ona ili bilo ko poput nje nastupa, ne uliva mnogo nade muzičarima da će stvari ići nabolje. MIslim da treba da nam bude podstrek da grizemo – kaže Princ.

Šaran je i na kraju nizu pogrdnih riječi dodao i sljedeće:

-Ona ne dođe kao muzičar, nego kao medvjed u cirkusu. Ima i za to mjesto, ali to nisu klubovi gdje mi sviramo. Ljudi žele da plate kartu da gledaju Miljanu kako se valja po podu. I onda mi poslije govore da ne kažem za publiku da je glupa. Pa, glupava je ko cjepanica – konstatovao je Šaran.

(Express/Informer)

Originalni tekst