Pjevač Bojan Tomović nakon što je otkrio da ima bipolarni poremećaj, povukao se sa scene, razveo od supruge i odlučio da neće imati djecu, a sada je otkrio i da ga se porodica odrekla.

Pjevač je istakao da je često razmišljao o samoubistvu.

Ni najvećem neprijatelju ne bih poželio da se nađe u stanju koje ja imam. Od malena sam u bolnicama, na terapijama i nema pomaka kad je liječenje u pitanju. Moje stanje je takvo da ide od najgore depresije i crnila do najveće euforije. Kad uzimam lijekove, ponašam se kao biljka, a kad ih ne uzimam, stanje je još gore. U suštini, terapiju ne smijem da preskačem, ali se i to dešavalo, radio sam to na svoju ruku – priča Bojan.

Bojan je istakao da je na klinici viđao i mnoge poznate pjevače.

-Bilo je dana kad sam samo ležao u krevetu i razmišljao o tome da bi najbolje bilo da se ne probudim. Eto do koje granice idu te crne misli. Ne može to da zamisli zdrava osoba. Depresija je nešto na šta se čovjek nikada ne navikne. Nema šta nisam probao, a evo sada sam otišao na privatnu kliniku da vidim kakva će situacija tu da bude. Plaća se, naravno, imao sam neki štek koji sam dao za to i iznosi nekoliko hiljada eura. Znam za mnoge pjevače koji su tu dolazili, ali o tome šute. Naravno, ne bih da drukam bilo koga, ipak je to privatna stvar – otkrio je on.

Tomović je otkrio i da ga se porodica odrekla kada im je priznao da je biseksualac.

-Živim u Budvi, a tamo imam i nekoliko apartmana koje izdajem. Kaplju mi pare odatle, tu je nešto i od autorskih prava i to mi je sasvim dovoljno za život. Nisam zahtjevan čovjek. Bitno mi je da imam za sebe i ljubimca. S porodicom nisam u kontaktu, ne viđamo se i ne čujemo previše jer su me se majka i brat odrekli kad sam rekao da sam biseksualac. Preko toga nisu mogli da pređu, a vi znate kako je to kad se tako nešto izjavi u Crnoj Gori. To je nekako sramota za porodicu, ali nemam namjeru da se krijem i živim dvostrukim životom – istakao je on za Republiku.

Originalni tekst