Pjevač Nemanja Nikolić javno je progovorio o zdravstvenom problemu sa kojim se susreo prije nekoliko godina, kada je doživeo srčani udar.

Nemanja je istakao da mu je taj trenutak i bol koju je osjetio, ostao duboko urezan u sjećanju.

-Kao mlad sam počeo da se bavim muzikom i da vodim boemski život. Kada su drugi spavali, ja sam radio, nisam jeo na vrijeme. Bilo je ij alkohola, i cigareta. Jednostavno, došlo je od prezasićenja organizma. Prije toga nisam osetio nikakve zdravstvene probleme – rekao je pjevač, pa dodao:

-Samo zahvaljujući sreći sam dobro prošao. Iako sam sada dobro, nikada neću zaboraviti taj dan. Doživio sa infarkt u kolima za volanom. Sa mnom su bila djeca i supruga. Bio je januar, krenuli smo u igraonicu na dječiji rođendan. Na 200 metara od igraonice osjetio sam neopisiv bol u leđima, kao da mi je neko zario nož u leđa. Taj bol je trajalo oko 15 sekundi – objašnjava Nikolić.

-Sve se dešava u nekoliko minuta. U tom trenutku sam imao prtisak 230 sa 168. Odmah su mi dali lijek pod jezik, a na EKG-u se vidjelo da sam imao infarkt. Nije bilo nikakve intervencije. Ljekari su mi rekli da sam mlad i da imam zdravo sportsko srce, pa je to tako. Na njemu mi je ostao ožiljak od nekoliko milimetara. Dobio sam lijekove koje moram da pijem cijeli život, od njih nisam mogao da funkcionišem. Uspavljivali su me i usporavali. Čak je moja supruga pisala na njima dječija imena, kako bih pio – rekao je Nemanja Nikolić.

(Express/Informer)

The post PJEVAČ DOŽIVIO INFARKT ZA VOLANOM: “U autu su tada sa mnom bila djeca i supruga” appeared first on Express.

Original Article