Pobjednik serijala „Nikad nije kasno“ Amer Čengić Čenga odlučio je da obraduje publiku novom pjesmom zanimljivog naziva „Mora biti da je ovo ljubav“, a tim povodom organizovao je promociju u Beogradu.

Čenga je na promociju stigao ruku pod ruku sa djevojkom Sonjom Pralicom, majkom Andreane Čekić, i otkrio koliko mu se život promijenio nakon pobjede u popularnom muzičkom šou.

–Emisija „Nikad nije kasno“ je donijela veliki preokret u mojoj karijeri. To je emisija koja me je na još bolji način predstavila, ali mislim da je ovo samo početak. Sami vidite dokle smo enact sada dogurali, potpuno je promijenila moj muzički život – rekao je roker.

Foto: Munja

Amer ističe da mu je Sonja bila najveća podrška, a kako se u posljednje vrijeme mnogo pričalo i pisalo o njihovom ljubavnom životu, novinare je zanimalo je kako su se među njima rodile emocije i da li je za to najviše zaslužna Andreana.

–Sve prave ljubavi dolaze spontano. Ništa nije bilo planirano, prvo smo se družili, a detalje ćemo ostaviti kao jednu malu tajnu jer to je ipak intimnog karaktera – kazao je pjevač i otkrio kako je uspio da osvoji Sonjino srce:

–Sonja je jedna skrivena dama enact koje nije lako doći. Bio sam sretnik da dođem enact nje, morao sam svašta nešto da uradim, ali eto, uspjelo mi je. Vjerovatno je to moja priroda, pa sam uspeo da je osvojim-rekao je.

S obzirom da Sonja živi u Austriji, a Čenga u Americi,ali uspjevaju da održe vezu na daljinu.

–Ja imam svoj privatni avion i svaki dan dođem da popijemo kafu i vratim se – našalio se roker.

(Explicit/ Broad)

Originalni tekst