C. B.danas 21:05

Pitali smo četbota: Šta veštačka inteligencija predlaže za poklone za Novu godinu 1Ilustracija: Kira auf der Heide @Unsplash

Sve popularnijeg četbota na sajtu ChatGPT pitali smo da nam da predloge šta kupiti za Novu godinu bliskim osobama.

Poslao nam je deset predloga:

1. Poklon bon za masažu ili spa tretman (cena varira)

2. Personalizovane fotografije za zid (cena varira)

3. Kupovina knjige ili časopisa (od 10 do 50 dolara)

4. Šal ili marama (od 10 do 50 dolara)

5. Uređaj za čitanje knjiga (od 100 do 300 dolara)

6. Sat (od 100 do 500 dolara)

7. Parfem (od 50 do 500 dolara)

8. Kupovina ulaznice za koncert ili muzički festival (cena varira)

9. Putovanje (od 500 do 1.000 dolara)

10. Kupovina garderobe (od 100 do 500 dolara)

ChatGPT je jedinstven alat koji omogućava korisnicima da generišu tekst na osnovu unosa koje daju. Ovaj alat se temelji na GPT-3 tehnologiji, što znači da može da generiše tekst sa visokim nivoom sličnosti sa ljudskim pisanjem. ChatGPT nudi različite opcije za generisanje teksta, uključujući opciju za generisanje rečenica, pasusa i čak celih tekstova.

Jedna od glavnih prednosti ChatGPT-a je njegova sposobnost da se integriše sa različitim aplikacijama za chat, što omogućava lakše komuniciranje sa korisnicima. Alat takođe može da se koristi za automatizaciju odgovora na česta pitanja, što može da pomogne u smanjenju opterećenja na timove za podršku.

Pored toga, ChatGPT takođe može da se koristi za generisanje sadržaja za društvene mreže, uključujući tekstove za objave i naslove. Ova opcija može da pomogne u stvaranju originalnog i zanimljivog sadržaja za vaše društvene mreže, bez potrebe za velikim trudom i vremenom.

Ukratko, ChatGPT je alat koji nudi mnoštvo korisnih opcija za generisanje teksta. Može da se koristi za automatizaciju odgovora na česta pitanja, generisanje sadržaja za društvene mreže i mnogo više.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Originalni tekst