Muž Dragane Mirković, Toni Bijelić kako se davnih dana spekulisalo bio je zaljubljen u jednu od najpopularnijih pevačica bivše Juge.

Dragana Mirković i Toni Bijelić duže od dve decenije važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni. Venčali su se 28. septembra 2000. godine na intimnoj ceremoniji u Beču. Kruna porodične sreće su sin Marko i ćerka Manuela, koji su izrasli u mlade ljude za primer.

Kako je folk zvezda ranije pričala u intervjuima, između Tonija i nje ljubav se rodila na prvi pogled, a po svemu sudeći i danas traje nesmanjenim žarom. Svih ovih godina Bijelić važi za odanog i nežnog supruga, koji osim ljubavlju i pažnjom Draganu obasipa i luksuznim poklonima.

Foto: HIT dodatak/informer

 

Biznismen srpskog porekla, koji je rođen i odrastao u Beču, oženio se u 27. godini.

 Tabloidi su svojevremeno pisali da je, pre nego što je Dragani Mirković rekao “da”, bio u emotivnoj vezi sa Nedom Ukraden.

Foto: Miloš Rafailović

 

Ljudi preteruju. Toni je divan čovek. Nema pevača koji je radio u Beču a da mu on nije pomogao. Pošto Toni odlično govori nemački, našao mi se pri ruci – pojasnila je Neda Ukraden.

Na direktno pitanje da li je među njima bilo nešto više od prijateljstva odgovorila je:

Ne. On je znatno mlađi od mene. Da li se nekome sviđam više nego što je to normalno, to nije pitanje za mene. Za mene je svakako kompliment. Ali, ponavljam, Toni je mlađi od mene i savršen je par sa Draganom. Njih dvoje imaju skladan brak i svaka druga priča je besmislena.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Relja je Miličina odluka, moja nije! Voja Brajović prvi put o svom drugom braku: Da sam se ja pitao ne bi bilo dece!

sledeća vest

Originalni tekst