Snežana Stojković (57), supruga Dragana Stojkovića Piksija selektora naše fudbalske reprezentacije, vodi miran život i uvek je u senci svog supruga, ali ju je sada njena prijateljica Marija Tarlać pokazala u sasvim drugačijem svetlu.

Snežana trenutno uživa u Hrvatskoj, a društvo joj prave prijateljice, te redovno objavljuju fotografije sa luks destinacija, a poslednja je privukla veliku pažnju.

Foto: Instagram prntscreen/tarlacmarija

 

Na fotografiji koja se pojavila na Instagramu vidimo Snežanu bez trunke šminke dok pozira na luksuznoj jahti sa prijateljicama, Marijom Tarlać i Ivanom Mišković Karić.

Foto: Instagram prntscreen/tarlacmarija

 

Sa njima su bili i njihovi muževi koji nisu bili previše raspoloženi za fotografisanje, kao i pevačica Nina Badrić. A Marija Tarlać je pokazala kako svi uživaju u plovidbi jahtom, pecanju i večerama.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst