Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković čestitao je Crvenoj zvezdi, TSC-u iz Bačke Topole i Borcu iz Banjaluke plasman u evropska klupska takmičenja, saopštio je danas FSS.

ПИКСИ ЈЕ МОРАО ДА СЕ ОГЛАСИ ОВИМ ПОВОДОМ: Стојковић имао посебну поруку за Црвену звезду, ТСЦ и Борац

FOTO: Tanjug

U saopštenju se navodi da je selektor Stojković u sredu uveče uživo na stadionu „Rajko Mitić“ posmatrao revanš meč plej-ofa za plasman u Ligu šampiona između Crvene zvezde i Bode Glimta.

„Crveno-beli“ su pobedili s 2:0 i nadoknadili minus iz prvog meča i izborili su plasman u Ligu šampiona.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

– Stojković je, pre svega, čestitao Crvenoj zvezdi i treneru Vladanu Milojeviću na izuzetnom rezultatu i plasmanu u Ligu šampiona, koji će imati višestruki značaj, kako za klub, tako i za srpski fudbal. Crvenoj zvezdi u Ligi šampiona, kao i TSC-u u Ligi konferencije poželeo je mnogo uspeha u predstojećim evropskim izazovima, navodi FSS.

TSC je u četvrtak uveče na svom terenu poražen od Makabija s 5:1 u revanš meču plej-ofa za plasman u Ligu Evrope. Ekipa iz Tel Aviva je slavila i u prvoj utakmici sa 3:0. TSC će takmičenje nastaviti u Ligi konferencije.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

FSS dodaje da je Stojković takođe čestitao i banjalučkom Borcu na ostvarenim rezultatima u Evropi, odnosno plasmanu u Ligu konferencije.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst