Od kada je izašla najnovija pesma čuvene Šakire život Pikea i Klare Čije se pretvorio u pakao 

foto: Instagram / shakira
foto: Instagram / shakira

Najnovija “osvetnička” pesma kolumbijske pevačice Šakire zapalila je javnost i u centar pažnje ponovo dovela preljubnički par, Pikea Đerar i njegovu devojku Klaru Čiju.

Popularna pevačica traži svaki način kako bi bivšem partneru zagorčala život, a to i ne iznenađuje ako se uzme u obzir na koji način je završena njihova lepa, dugogodišnja veza.

Očigledno je da je pevačica bila veoma povređena, jer je, po svemu sudeći, obožavala svog partnera, a on joj je “zabio nož u leđa” na najgori mogući način – prevarivši je sa mlađom devojkom naočigled javnosti.

Osvetnička pesma lepe Kolumbijke nije bila upućena samo bivšem fudbaleru, već i njegovoj novoj izabranici Klari Čiji.

Pesma je posatala apsolutni hit za samo nekoliko dana, a izvori bliski paru svedoče o tome da novopečeni par nema mira od nove Šakirine pesme.

– Pevaju joj to na ulici i svi je prepoznaju – rekao je on.

Prema rečima novinara, Klara Čija pokušava normalno da se nosi sa tom neprijatnošću, ali joj nije lako.

Ljudi iz njenog okruženja kažu da je bilo mnogo neprijatnih situacija i da joj je vrlo teško zbog toga što gde god ode svi pogledi su uprti u nju, svi je posmatraju, komentarišu, pevaju joj Šakirinu pesmu.

Ni Pikeu ni Klari Čiji sada nije svejedno jer ih svi na ulici 'prozivaju'
Ni Pikeu ni Klari Čiji sada nije svejedno jer ih svi na ulici “prozivaju”foto: Profimedia

Čini se da je to gore od svake kazne koju je Klara mogla da dobije. Šakira likuje, a čini se i da je sada svako dobio ono što je tražio, Klara Čija kaznu, a Šakira osvetu.

Originalni tekst