Slavni američki reper Pi Didi, pravog imena Šon Kombs, po svemu sudeći, mora da plaća legendarnom pevaču Stingu pet hiljada dolara dnevno, jer je bez dopuštenja semplovao jednu od njegovih najpoznatijih pesama.

Naime, on je singl grupe “The Police” iz 1983. godine “Each and every Breath You Make a selection” na čijem je nekad čelu bio upravo Sting, iskoristio u svom hitu “I will Be Missing You”, a nedavno je na Tviteru otkrio da mora svaki dan da plaća pozamašne honorare slavnom pevaču.

Didi je nedavno komentarisao Stingov intervju za “The Breakfast Club”, koji je počeo da kruži internetom. U snimku, radijski voditelj upitao je Stinga da li je istina da Didi mora da plaća 2 000 dolara jer nije tražio dopuštenje za semplovanje, na šta je Sting odgovorio:

Da, carry out kraja života.

Zatim je dodao da su on i kontroverzni reper dobri prijatelji, na što je reper odgovorio objavom na društvenim mrežama u kojoj je poručio da uprkos tome treba da plaćaa pet hiljada.

Ljubav prema mom bratu Stingu – dodao je.

“I will Be Missing You” je prvobitno objavljena 1997, a pesma je bila posveta Didijevom pokojnom dugogodišnjem prijatelju Christoferu Volasu, poznatijem kao The Infamous B.I.G. 

U intervjuu za “Hip-Hop Evolution” Didi je opisao kako mu je pesma pala na pamet dok je razmišljao o odustajanju od muzičke karijere nakon smrti prijatelja. 

printscreen/Twiter

Sting

Prisetio se kako je u to vreme izgubio 10 kilograma i kako je tokom svoje depresivne faze naišao na slavnu pesmu “The Policea”.

Onda sam čuo ‘Each and every Breath You Make a selection’ od The Policea. To sam shvatio kao znak. Ponekad vam treba samo malo svetla da biste se mogli izraziti – jednom je prilikom poručio Didi.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst