Pevačica Andreana Čekić je došla na privatnu proslavu njenog kuma i kolege, Darka Lazića, a tom prilikom je okupila brojne prestavnike medija.

Kada si poslednji put rekla “oprosti Bože”, kako glasi i jedna od novih pesama Darka Lazića?

– “Oprosti Bože” sam poslednji put rekla u saobraćaju (smeh). Ponašam se u skladu sa Beograđanima, ubacujem se i tako… Dok sam bila fina niko me nije puštao da uđem u kolonu i sad kao malo bahata, ali malo samo – kaže Andreana i kaže da i ona, kao njena koleginica Dara Bubamara, ponekad vozi brzo:

– Dara i ja vozimo isti auto, tj istu marku auta, “mercedes GT”, on i ne zna da ide sporo.

Da li si nekada sela u automobil sa nekim ko je “popio”?

Foto: ATA Images

 

Nisam nikad, bar ne da ja znam. Ja sam neko ko generalno vodi računa kad mene neko vozi. Kad sam sama, šalu na stranu, mogu malo i da dodam gas, ali samo kad sam sama. Mene neko kad vozi ne dam da se pređe 140.

S obzirom na to da provodite dosta vremena zajedno, koliko ste tu jedno za drugo u određenim životnim situacijama?

– Uvek, uvek… Mi se možda ne čujemo i ne viđamo svaki dan, ali kad god je nešto lepo, ili manje lepo, uvek smo bili tu jedno za drugo – rekla je pevačica i obratila se Darku koji je bio u prolazu:

– Kume, ja sam došla u patikama. Sad sam svima objasnila da sam ponela samo jednu cipelu, a drugu zaboravila kući.

Kako na tebe utiče alkohol?

– Mene radi na pesmu, na “neću kući”, a ako popijem rakiju, onda me tera na karate. Zato ne pijem rakiju. Kad popijem ja pevam, ne može čovek da me ugasi, nikad nisam zaplakala pijana – otkrila je Andreana, a zatim objasnila zašto do sada nije izbacivala albume:

– Da sam imala sa kim da radim album ranije, ja bih to i ranije uradila. Prosto nisam imala adekvatnog kompozira. Dopadne mi se jedna pesma, a šest ne. Sada je Dejan Kostić je tu i meni se jako dopada njegov rad. Radio mi je već par pesama, i želim da mi uradi ceo album. To je razlog zašto to sada nije dolazilo do albuma.

Više o ovome možete pogledati u videu iznad.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Teodora jedva zadržala suze! Džehverovićeva prvi put uzela bratanicu u ruke, sreći nema kraja!

sledeća vest

Originalni tekst