Estradana umetnica je otvoreno govorila o svom ličnom iskustvu sa preljubom partnera.

Ivana Šašić se 2022. godine razvela od supruga posle pet godina braka i to zbog prevare. Kako je tada rekla, suprug je prevario sa starijom medicinskom sestrom iz Šapca. Pevačica je sada gostujući u jednoj emisiji otkrila svoje iskustvo sa bračnom preljubom, pa naglasila da mnogi trpe i ostaju u braku iako su svesni da ih partner vara.

Foto: marko djokovic

 

– Ćute zbog svojih  interesa. I onaj za koga nikada ne bi pomislili da vara ženu, dešava se da vara. Isto tako, ima i žena za koje nikada ne bi pomislio da varaju muževe, pa varaju, ali su tu iz nekih interesa svojih. Kada mi neko kaže „Ja sam sa njim zbog dece“, deca ne čuvaju brak i za njih i nije dobro da žive roditelji u lošem braku, jer ta deca sve čuju i sve vide. Ja sam za to, ako ne ide, ne ide, a kada se razvedeš radi šta god hoćeš – rekla je Šašićeva za Grand.

Ivana je otkrila da prevaru koju je doživela od svog partnera nije mogla da predoseti i da je sve delovalo potpuno u redu.

Foto: ATA Images

 

– Ja nisam mogla da ostanem živa od njega, to je bilo zvanje svaki dan, po ceo dan – istakla je ona, a zatim dodala da posle toga ne može da veruje nekom muškarcu:

– Koju zvezdu da mi skine da bih mu poverovala da je to tako. Nemam više to čime bi mene neko osvojio, neka bude normalan i čovek, ništa drugo mi ne treba. Ja laž prezirem, veliki sam protivnik toga.

sledeća vest

Originalni tekst