Iako je ovaj visokobudžetni projekat koji potpisuje Dejan Milićević najavljen 30. decembra, pevačica je u poslednjem trenutku promenila datum i odlučila da ga objavi posle dočeka Nove godine. To je upravo učinila večeras, a video snimak od 14 minuta može se pogledati na njenom You tube kanalu.

Youtube printscreeen

Elektra Elit

Provokativne scene, seksipil i estravagancija opisuju ovaj snimak, za koji je malo falilo da bude zabranjen u etar zbog golotinje, tako da ga mogu pogledati samo punoletne osobe. Elektra je inače u ovaj projekat uložila oko 30.000 evra, pa je danas jedina javna ličnost koja se snimila svoj šou program. 

Tokom najave dosta ljudi je pomislilo da je reč o njenom rijalitiju u kojem će konačno javnosti prikazati svoju decu, pa je samim tim izazvalo brojne komentare, osude, ali i pohvale.

– Ja ne smatram da je toliko provokativan ovaj projekat kako se pričao. On je u skladu sa mojim likom i onim što sam do sad prikazala ljudima. Nema seksa, ali ima provokacije. Sve je jedna velika misterija, a ko prati moj rad od počeka zaključiće i bez mojih reči. Uživajte u prazničnim danima i celom svetu želim zdravlje i sreću – izjavila je transrodna pevačica koja će uskoro objaviti dve nove pesme, koje potpisuju Leon i Nucci.

BONUS VIDEO:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst