Brakovi koji su trajali godinama, pa i decenijama pucaju ovih dana kao baloni. Maja Berović otkrila je preko čega ona nikad ne bi prešla u braku.

Pevačica je sinonim za stabilan brak, te je otkrila savet za isti, ali i šta bi poručila kolegama koji su trenutno u procesu razvoda.

Foto: printscreen instagram

 

– I jedno i drugo je vrlo teško. Nema tu nikakvog recepta za uspešan brak, prosto mora postojati to razumevanje, ljubav iznad svega i kompromis. To su tri stvari koje ja smatram jako važnim. A savet za razvod – ja baš nisam pogodna za savetovanje i ne daj Bože da puknem – istakla je muzička zvezda, pa otkrila šta Alenu ne bi oprostila nikada:

–  Ja njega pre svega volim kao čoveka, i svašta bih mogla, ne mogu da kažem da oprostim, ali da mu progledam kroz prste. Ne bih mogla možda prevaru da oprostim nikada, to je nešto što se ne oprašta – istakla je pevačica za Telegraf.

Foto: Informer

 

Maja smatra da oni koji su se jedno rastali ne bi trebalo viš eda se mire.

– Ako se nešto rasklopilo, to ne treba više sastavljati. Kad se nešto pokvari kakvo može biti ako ga opet spojiš? Što je rekao Haris kada polomiš hleb, pa kad ga ponovo sastaviš kakav će ponovo biti? – rekla je.

Luksuzni garderober Maje Berović u vili na Dedinju ostaviće vas bez daha! Pevačica uložila pravo bogatstvo u krpice!

sledeća vest

TV

Amerika će braniti Izrael po svaku cenu! Netanijahu bi da uvuče SAD u rat protiv Irana! Kurti na sve načine pokušava da protera Srbe sa severa Kosova! Moramo sa još više fokusa, snage i predanosti raditi na realizaciji projekta Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji „Rat uživo“ govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

HAOS U STUDIJU INFORMERA: Burna rasprava gostiju oko priznavanja nezavisnosti lažne države Kosovo (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst