Pevačica Maja Nikolić u jednoj emisiji prokomentarisala je pesmu “Samo mi se spava” kao satanističku, ali i da je nastup pobednika Luk Bleka ukraden od velike svetske zvezde Lejdi Gage.

ATA Images

Maja Nikolić ukazala na greške srpskog predstavnika na Evroviziji

– Zašto kažem da je loša pesma? Čestitam pobedniku, ja sam patriota i navijam za Srbiju. Ovaj nastup je već viđen. Nastup je imala Lejdi Gaga 2011. godine, možete to videti na jutjubu, a pesma se zove “Born this way”. Apsolutno iskopiran nastup Lejdi Gage sa Gremija. Takođe, pesma je mrmljanje i šaputanje gde ga nisam ništa razumela, ali ne samo ja već ceo narod. Nema koncepciju pevanja, mogao je da ćuti i samo da skače na sceni. Toliko je mračna pesma, u njoj nema ničeg svetlog. Pesma u kojoj nema želje za životom i bez trunke radosti. Sa mračnim kostimima đavola kojima se na kraju kidaju repovi i sa crvenim očima koje gledaju iz prikrajka. Ja bih vas da pitam zašto se toliko u istoriji čovečanstva medijskog prostora daje đavolu i zašto se veličaju takve satanske i iluminatske figure? Zašto se klanjamo slušajući takvu muziku? – rekla je prevačica i dodala:

– Ova pesma je bruka za Srbiju iz razloga što je demonizovana koreografijom i mračnom energijom spavanja. On prenosi našoj deci poruku da treba samo da im se spava. To je kolektivna psihoza. On nikako ne može da bude uzor našoj deci. Pesma Marije Šerifović je puna duha i vesela, deca treba da je pevaju. Ovde govorimo o nekoj iluminatskoj figuri i pesma je puna takvih poruka i poruka o satanizmu.

Takođe, smatra da samo na ovaj način nastup može biti spašen:

Insider Marko Đoković

Luk Blek

– Apelujem na RTS da urade bele kostime i da plesači nemaju repove kao đavoli jer je Srbija pravoslavna zemlja sa dobrim pevačima i nema potrebe da se klanjamo đavolima. Pesma je posvećena đavolu, nema kvalitet, jedina stvar koja je valjala je produkcija. Nastup jeste skrenuo pažnju, ali je skrenuo pažnju svojim značenjem odnosno radi se o ritualu klanjanja Luciferu. Zašto Srbija koja jedina nije uvela sankcije Rusiji šalje đavole na Evroviziju? Zašto šaljemo ovako mračnu energiju.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst