Iako su se njene brojne koleginice podvrgle različitim estetskim korekcijama, Tina kaže da na svom telu ništa ne bi menjala.

Ne bih ništa dodavala ni oduzimala. Prija mi svaki kompliment, naročito ako je od žena, od muškaraca se podrazumeva – tvrdi pevačica koja nema nameru da sakrije svoje atribute.

Dok god budem pevala biće i dobrih i loših komentara, ali ja ću se oblačiti onako kako meni godi i dok god mogu da nosim mini suknju ja ću je nositi – iskrena je Ivanovićeva koju godine ne opterećuju.

Vreme leti, svi starimo, ali ne treba o tome razmišljati. NIšta mi ne fali, hvala Bogu, ali ima dana i kada sam sebi lepa i kada nisam – priznaje ona.

U poslednje vreme Tina je izazvala i veliku pažnju svojim stajlinzima i zbog toga pevačica uvek bude primećena.

U ovom poslu treba biti drugačiji, ne treba se utopiti u masu. Da li je to garderobom ili pesmama – kaže Tina koja je dala publici novo obećanje vezano za njen veliki hit “Bunda od nerca”.

To je živi dokaz da je mega hit mega hit. Ta pesma će živeti i posle mene, moram da najavim i snimanje spota za tu pesmu jer publika to od mene očekuje – izjavila je pevačica.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst