Pokojni pevač Nino Rešić u teškom psihičkom rastrojstvu rešio da se ubije, jer više nije mogao da podnese sve poteškoće.

 Nino je tada toliko klonuo duhom da je poželeo da se ubije. Jedne večeri popio je šaku tableta za smirenje. Jedinom iskrenom osobom smatrao je koleginicu Snežanu Đurišić, s kojom je inače imao i duet, koji je u tom periodu bio hit. Objasnio joj je celu porodičnu dramu i ponavljao da hoće da se ubije. Ona je odmah na njegovu adresu poslala Hitnu pomoć, koja ga je odvezla u bolnicu na ispiranje želuca – rekao je Ninov dobar prijatelji za “Republiku”, a i sam pevač je tada pričao o tome.

Printscreen You Tube/MUZICKE MATRICE Studio D

 

Ne sećam se kada je to tačno bilo, ali znam da sam popio gomilu tableta i pozvao koleginicu Snežanu Đurišić da joj kažem šta sam uradio. Ona je, kao i svaki dobar čovek i dobar psiholog, na vreme reagovala. Pozvala je Hitnu pomoć, čiji su me službenici prevezli na Vojnomedicinsku akademiju, gde su mi isprali želudac i nekoliko dana ostavili na odeljenju. Sećam se, kad sam se razbudio, osetio sam užasan bol, koji mi je prouzrokovao kateter.

Printscreen

 

Velika pevačka legenda, Snežana Đurišić nikada nije pričala o nemilom događaju u javnosti niti je bilo šta komentarisala vezano za pokojnog pevača.

youtube.com

 

Podsećamo, Nino je preminuo 2007. u Bijeljini, gde je i sahranjen, a iza njega su ostale tri ćerke i brojni hitovi koji se i danas slušaju. 

Njegova ćerka, pevačica i bivša učesnica rijalitija “Zadruga” Sandra Rešić pošla je tatinim stopama i sada gradi uspešnu pevačku karijeru.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst