Pevač Toni Kaluđerović angažovao je Staniju Dobrojević kako bi se pojavila u njegovom spotu, a priznao je da to nije bilo jeftino.

S obzirom na to da Kaluđerović mnogo ulaže u svoje spotove i uopšte u karijeru, te da se u ekranizacijama njegovih pesama uvek može videti neka poznata starleta, on je i ovoga puta angažovao jednu. Reč je o Staniji Dobrojević koja ne samo da se pojavila u Tonijevom spotu, već je njeno pojavljivanje bilo zapaženo, ali i skupo.

Foto: Foto: Privatna arhiva

Ana Korać i Toni Kaluđerović

Iako Stanija nije prva starleta koja se pojavila u spotu ovog pevača, vrlo je moguće da će zbog izazovnih scena biti najzapaženija:

– U prvom spotu angažovao sam Anu Korać i sve je bilo luks od automobila, vile, celog ambijenta, a ona je odigrala sjajno svoju ulogu. U kontaktu smo i dalje, ali ona je sada u novoj životnoj fazi i povukla se malo – kaže pevač koji je potom želeo “bombu” u sledećem videu:

Foto: Foto: Privatna arhiva

Ana Korać i Toni Kaluđerović

– Želeo sam Staniju, naš dogovor je bio brz i takvog profesionalca dugo nisam sreo. Na kraju je bila scena da se ona kupa u velikoj čaši i ona je to maestralno odradila. Svi pitaju koliko košta. Pa, da se razumemo, Stanija u čaši košta mnogo – nasmejao se pevač, a na pitanje da li će Soraja biti u njegovom sledećem spotu, odgovorio je kratko:

Foto: Foto: Privatna arhiva

Ana Korać i Toni Kaluđerović

– Sve je moguće, rekao sam da volim lepe i atraktivne žene, esteta sam i ne žalim da uložim u najbolje – kazao je Toni

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst