Folker udomio divlju životinju, svi u neverici

Pevač Peđa Vujić, koji radi i kao aviomehaničar, u svom dvorištu drži pravog pravcatog vuka. Naime, folker je oduvek imao želju da u svojoj kući, pored brojnih životinja, ima vučicu koju će pripitomiti. Vremenom je njegova vučica postala prava atrakcija u njegovom mestu, pa redovno objavljuje fotografije na društvenim mrežama, sa tvrdnjom da niko ne treba da je se plaši.

– Pre nekoliko godina moj brat Miki i ja odosmo na Kosovo kod nekih naših prijatelja. Tokom sedeljke u malo pripitom stanju usledila je priča: „Šta ćeš da ti brat pokloni“, a ja sam odgovorio da hoću pravog vuka – štene! Mislio sam sa je to obična pijana priča, pa sam i zaboravio šta sam poželeo. Godinu dana kasnije štene me je sačekalo u Tetovu. U tom trenutku kod kuće sam imao dva kavkasca i dva šarplaninca. Pošto sam bio fan kultne serije „Igra prestola“, prvo sam hteo da se zove Nymeria, po jedinoj preživeloj vučici u serijalu! Ali onda gledam, pa u Srbiji smo, zvaće se vučica Milica – započeo je pevač priču, a potom objasnio da li postoji strah zbog životinje.

– Pa imali ste dve sestre Kamalu i Amalu odgajili ih vukovi, imali ste onog malog iz Bosne, odgajili ga vukovi, ima još nekoliko slučajeva. Nigde nisam pročitao da su nekog odgajili psi ili druge slične karnivore – rekao je Peđa.

Vikendom peva, a ostalim danima radi ovo! Peđa Vujić ima neverovatno zanimanje, kad sednete u avion setićete se njega

sledeća vest

Originalni tekst