Bojan Marović, kao mladi pevač, brzo je postao jedna od istaknutih muzičkih zvezda na domaćoj sceni.

Njegova slava je počela vrlo rano nakon što je trijumfovao na “Sunčanim skalam”. Međutim, uprkos uspehu, već od svoje 16. godine, pevača prati potresna životna priča. 

Bojan Marović je jednom javno podelio svoje emocije povodom gubitka oca, koji je tragično okončao svoj život. Ta trauma ga i dalje duboko pogađa, bez obzira vreme koje je prošlo.

– Nisam stigao nikad da mu kažem toliko stvari koje bih mu rekao. Mislio sam da ćemo biti jako matori kad budemo pričali o svemu. Mene su moji roditelji dobili jako mladi, tako da kad sam ostao bez oca nisam izgubio samo tatu, već i prijatelja – započeo je Bojan sa suzama u očima te pojasnio šta se zapravo dogodilo kobnog dana:

Foto: Instagram

 

– Moj otac se ubio. To je bio trenutak, to nije bilo planirano. Ali, ja znam da on to nije hteo, to je prosto bio trenutak slabosti. Svi ih imamo, kad ti je muka od svega. Kad sam ga sahranjivao i spuštao u zemlju tada je otišlo pola mene. Nikad se nisam oporavio od toga. Laž je da vreme leči rane. Ne leči, samo to stavi negde tamo. Mnogo puta sam dolazio na njegov grob i pričao šta me muči. U početku se jesam pitao zašto i kako je došlo do toga da sebi oduzme život, ali kako godine idu shvatiš to je tako moralo biti. Neko bi krivio Boga, ali nema veze on sa tim, to je samo tvoja odluka. Ništa nije ukazivalo da bi mogao da digne ruku na sebe, nikada. Zato je i bio grom iz vedra neba kada se to dogodilo, a zamisli samo kako boli nakon toga. Bio sam malo ljut neko vreme, jer sam smatrao da je trebalo da bude uz mene, ali sam mu oprostio sve – rekao je Bojan.

Foto: ATA Images

 

Za majku je imao samo reči hvale i zahvalan je na tome što ona danas ne morada radi dva posla.

– Nije meni bio cilj da budem ni bogat, a ni slavan, meni je bio cilj da moja majka ne mora da radi dva posla. Nikada više u životu. A moja majka je radila nekada i tri, da bismo mi danas bili takvi kakvi jesmo. Možda nismo idealni, a ja smatram da smo čestiti ljudi na kraju – rekao je Bojan, između ostalog, u emotivnoj ispovesti za beogradske medije.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Iskeširali 300.000 evra! Zavirite u luksuznu nekretninu Mileta Kitića i Marte Savić u Dominikanskoj Republici

sledeća vest

Originalni tekst