Petar Grašo pred sam koncert, podijelio je sa medijima kako se osjeća, pa je pecnuo i Tončija Huljića.

Vanserijski pjevač i muzičar Petar Grašo sinoć je napravio spektakularni koncert u Areni, a tom prilikom otvorio je dušu o poznanstvu sa Tončijem Huljićem, kao i o supruzi Hani Huljić koja mu velika podrška u ovim trenucima.

– Ovo je moj najveći koncert u Beogradu, imao sam zadovoljstvo svirati u Sava centru, publika je izuzetno srdačna, ali ovo je godina u kojoj smo stvarno uspjeli. Mislim da ću pogledati sam sebe u ogledalu i reći da je ovo bila najzahtjevnija godina, odradili smo u cijeloj godini vrlo velike koncerte. Treme nema, što je dobro, uvijek je mala pozitivno trema, da li će svi doći, da li će biti struje, ali to su mali strahovi, ali kako stvari stoje, kolone su velike, ljudi ulaze.

Gost je Tonči, on je rekao da drugima nije naplaćivao, samo vama

– Čim ga moram trpiti, to je najskuplje, znam da će ovo biti naslov. Tonči je uvijek i oduvijek bio prijatelj, a sticajem okolnosti smo na papiru postali porodica. On nije gost, on je domaći gost, on je autor i koautor većine mojih pjesama. Iako ne snimam duete i nemam ih puno, sa njim sam u projektu snimio neke pjesme, koje ćemo večeras podijeliti sa publikom, sa svime se uklapa. Jedino šta se ne uklapa u koncert je njegova frizura.

Da li vam je supruga podrška u ovim trenucima?

– Uvijek je lijepo kada imaš podršku svoje polovine.

(express/republika)

The post PETAR GRAŠO SKUPO PLATIO TONČIJA HULJIĆA DA MU BUDE GOST NA KONCERTU: “Čim ga moram trpiti, to je već preskupo” appeared first on Express.

Original Article