Paklene vrućine ne moraju značiti da se morate odreći akcije u krevetu – ovo su super poze idealne za ljetne dane. Donosimo ideje s kojima ćete se lako razigrati

Radi se o pet poza koje ćete lako izvesti i uživati u danima ljeta. Nema brige, nisu to neke komplicirane poze, radi se o akciji koju ćete lako ‘odraditi’.

Perec
Perec pozu dobro je isprobati na hladnim pločicama jer ćete se tako uznojiti najmanje. U ovom položaju žena leži na boku i podiže jednu nogu gore, a muškarac ‘zajaše’ njezinu nogu koja je na podu te penetrira.

Kod ove poze je dobro i što uz minimalne kretnje možete iskusiti duboku penetraciju.

Pseća poza
Ovdje je idealno da si namjestite ventilator, odnosno klimu da puše prema vama tijekom seksa.

Poza je super jer muškarci najbrže dolaze do vrhunca pa seks neće ni dugo trajati. Osim toga, sami položaj ne zahtijeva mnogo kontakta.

Školjka
Ovaj položaj je dobar za pružanje oralnog seksa ženi, jer uključuje minimalno dodirivanja.

Poza podrazumijeva da žena legne na leđa i podigne noge sve do svoje glave. Muškarac tada penetrira u verziji misionarske poze, piše Womenshealthmag.

Stojećki
Ova poza je idealna za tuš kabine ili kade, stoga je i to osvježenje.

Žena stoji leđima okrenuta muškarcu, a on stoji iza nje. Za bolji oslonac žena se može nagnuti naprijed te se pridržavati rukama za tlo ili obližnju površinu.

Tačke
U ovoj pozi dolazi do minimalnog kontakta među partnerima a se i znoje minimalno. Muškarac sjedne na rub kreveta, a žena njemu u krilo, okrenuta od njega te se može osloniti rukama na pod.

Originalni tekst