Pevač je prvi put govorio o svojoj izabranici, a tom prilikom otkrio je da su ona i njena porodica izbegli sa Kosova i Metohije.

Stjepan Jelica, poznatiji kao Albino, jedan je od performera na ovogodišnjem festivalu „Music Week“.

On je nastupio odmah nakon Teodore Džehverović, a po završetku svog izvođenja, obratio se okupljenim medijskim ekipama, među kojima je bio i Informer.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

Početna tačka Albinovog nastupa bila je čuvena pesma „Vidovdan“, a Jelica je pojasnio iz kog razloga se odlučio baš za njeno izvođenje.

Danas je Vidovdan, a moja devojka je sa Kosova. Osećam posebnu emociju prema njoj i prema Kosovu. Posvetio sam je, prvenstveno, njoj i njenoj porodici. Oni su izbegli sa Kosova – priča Albino, pa otkriva koju narodnu pesmu bi voleo da obradi.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

Numeru „Cveto“. Kad sam pošao, cveto, u tuđinu…

Inače, muzičaru su mediji postavili i nekoliko pitanje o Milici Pavlović, sa kojom je snimio hit pesmu „Šećeru“, međutim, on nije bio raspoložen da govori na tu temu.

Nikolija prvi put objavila fotografije sa ćerkama: Evo kako izgledaju naslednice Relje Popovića (FOTO)

sledeća vest

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

I najtvrđim demokratama jasno je da je Bajden propao! Iako je doživeo debakl na debati, predsedniku SAD-a ne pada na pamet da se povuče! (VIDEO) Tramp i Bajden bi se u Srbiji borili za cenzus! Predsednička debata u Americi je bila najobičnija farsa! (VIDEO) Odustajanjem od Kosova odustali bismo od nas samih! Oni koji pokazuju nezapamćeno anticivilizacijsko ponašanje hoće da nas uče toleranciji! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst