Ljuba Perućica i Katarina Kolozeus prije nekoliko mjeseci su postali ponosni roditelji malenog Alekseja, a sada je ljepša polovina ovog para otkrila da su se uprkos velikoj sreći njih dvoje našli pred ozbiljnim problemom.

-Šalje meni muž našu staru sliku, od prije godinu dvije, gledam i pitam se da li da zaplačem sto više nisam ovako zgodna, zašto sam tada mislila da sam strašno debela i da li će moje tijelo ikada više ovako izgledati? Onda kažem ma da li je to uopšte bitno, da li će me izgled učiniti sretnijom? Pa i on se puno ugojio, starimo – napisala je Katarina ispod zajedničke fotografije koju joj muž poslao.

Katarina je naglasila i kako je riješila da okrene novi list i otkrila da to nije bilo dugog daha.

-Onda ponovo razmislim i kažem pa šta ako starimo, valjda treba da budemo zadovoljni sobom i da treniramo , da se hranimo zdravo? I eto tako vam ja odlučim da je vrijeme za promjene i da okrećem novi list. Počinjemo da treniramo i da vodimo računa o ishrani. Na kraju dođe veče, “zavalimo se” u garnituru, pustimo seriju, pogledam Ljubu i pitam ga „šta ti se jede, ali molim te da je nešto konkretno sa puno sosića“. I eto, toliko od nas i našeg zdravog života. Izgleda da ćemo ipak biti debeli i sretni – dodala je Katarina.

(Express / Grand.nova.rs)

Originalni tekst