Pevačica Bebi Dol već duže vreme se ne pojavljuje u javnosti, a kako se nedavno proširila vest da je viđena u narodnoj kuhinji, krenule su razne spekulacije.

Javnost je bila zabrinuta zbog pevačice, te se mnogi pitaju da li je pred bankrotom s obzirom na to da se pojavila na neočekivanom mestu – narodnoj kuhinji, a svoju karijeru zapostavila je već dugi niz godina, što donekle opravdava ove sumnje.

Bebi Dol se sada prvi put pojavila pred kamerama nakon spekulacija, a malo je reći da je njeno izdanje iznenadilo mnoge.

Pevačicin zaštitni znak uvek je bila plava duga kosa, međutim, ona se ovaj put pojavila sa perikom, kao i naočarima, i crnim kačketom, a na sebi nije imala ni “trunku” šminke.

Foto: printscreen

 

Naravno, lako je bilo uočljivo da je Bebi izgubila i na težini te sada izgleda poprilično drugačije, a pomenuto izdanje poznate pevačice pogedajte u galeriji ispod.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Srbija

U ovome je tajna uspeha užičkih gimnazijalaca! Opet razbili na prijemnom za medicinu u Beogradu Ni najgorem neprijatelju ovo ne želim! Vesna je zbog NATO bombi ostala invalid, a sad joj je najteže Palačinke u obliku penisa zgrozile Čačane! Ima da ih oteramo ko Mek!

Bruka

Palačinke u obliku penisa zgrozile Čačane! Ima da ih oteramo ko Mek!

Na društvenim mrežama Čačani, a sad i cela Srbija, dele objavu na kojoj se nalazi fotografija palačinke u obliku muškog polnog organa! U ovom gradu nedavno je otvoren lokal brze hrane koji između ostalog ima i ovu, kažu, “sramotu od palačinke” i to u blizini jedne osnovne škole. Deo Čačana se odlučio na bojkot, a većina je ogorčena neukusom ugostitelja, naročito jer u tom lokalu pazare većinom deca.

Originalni tekst