Pevačica Bebi Dol već duže vreme se ne pojavljuje u javnosti, a kako se nedavno proširila vest da je viđena u narodnoj kuhinji, krenule su razne spekulacije.

Javnost je bila zabrinuta zbog pevačice, te se mnogi pitaju da li je pred bankrotom s obzirom na to da se pojavila na neočekivanom mestu – narodnoj kuhinji, a svoju karijeru zapostavila je već dugi niz godina, što donekle opravdava ove sumnje.

Bebi Dol se sada prvi put pojavila pred kamerama nakon spekulacija, a malo je reći da je njeno izdanje iznenadilo mnoge.

Pevačicin zaštitni znak uvek je bila plava duga kosa, međutim, ona se ovaj put pojavila sa perikom, kao i naočarima, i crnim kačketom, a na sebi nije imala ni “trunku” šminke.

Foto: printscreen

 

Naravno, lako je bilo uočljivo da je Bebi izgubila i na težini te sada izgleda poprilično drugačije, a pomenuto izdanje poznate pevačice pogedajte u galeriji ispod.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

(FOTO) Ko je šmeker svetskog glasa, za kim šizi cela masa!  Mensur Ajdarpašić u top formi!

sledeća vest

Originalni tekst