U Negotinu je osvanuo oglas u kome, čini se, jedan penzioner traži načina da ostvari mladalačke želje. Spreman je da daje, ali i da uzme.

Oglas započinje magičnim rečima: „Poklanjam kuću, stan i penziju.“ U nastavku navodi šta traži: slobodnu, mlađu osobu, do 50 godina. Dalje objašnjava zašto – za ljubav, seks, kućnu pomoć, rađanje dece.

Poručuje da je spreman na dogovor, te da je raspoložen za saradnju samo sa ozbiljnim osobama.

Ima i uslove. Ta osoba treba da bude obrazovana, sa najmanje srednjom školom. Treba da ima do 60 kilograma. Naredna stavka je „neinficirana i mentalno zdrava“, piše Telegraf.

Zatim, treba da bude iskrena, nepušač, antialkoholičar. Treba, dodaje, da voli krevet, kuhinju, muziku i šetnju. U potpisu – hitno!

penzioner-oglas
Foto: Facebook/Goran St

Oglašivač je ostavio i broj telefona, ali je do dospeća oglasa u medije, ostao samo pozivni – 019.

Kako u celom oglasu nije posebno istakao da to mora biti baš ženska osoba, u opisu objave stoji komentar jednog Fejsbuk korisnika, muškarca – moram smršati.

Mora li biti žensko?

– Kaže li šta za drogu ili…

– Šteta, zeznu me mentalno zdravlje!

– Ima posla ko oće da rađa.

– Pih… imam 80 kg – ređali su se šaljivi komentari.

A da li je autor ovog oglasa ozbiljan prosac ili veliki šaljivdžija, ili – da li je jednako kvalitetan odabir za nekog od 30 do 50 godina, sa kilažom do 60 kg, mentalno zdravog, ko „voli krevet i kuhinju“, pitanja su na koja samo nagađamo odgovore.

Šta vi mislite? Da li su kuća, stan i penzija odgovarajuć zalog?

Penzioner iz Beograda traži mladu suprugu ni manje ni više nego oglasom na banderi

Original Article