Kako mediji prenose, Peja je već duže vreme pod stresom zbog čestih putovanja po Evropi gde radi kao voditelj na slavljima, a to se odrazilo na njegovo zdravstveno stanje zbog čega će biti operisan i biće mu ugrađen bajpas.

Printscreen You Tube/Press Pretres TV GRAND

Peja sutra mora na operaciju…

– Peja se već duže vreme bori sa srčanim problemima. Osetio je jak bol u grudima i obratio se lekarima za pomoć. Doktori su obavili detaljne analize i konstatovali su da je u njegovom slučaju najbolje izvesti operaciju i ugraditi mu bajpas. On je dobro prihvatio tu informaciju. Peja se ne plaši operacije, ali jedva čeka da se sve završi i da se vrati normalnom životu – rekao je izvor blizak voditelju, a zatim dodao:

– Danas mora da se priprema za operaciju koja će biti sutra izvedena. S obzirom na to da će se zahvat izvesti u totalnoj anesteziji, danas ne sme ništa da jede ni da pije nakon 18 časova. U prvih nedelju dana nakon izlaska iz bolnice biće mu potrebna pomoć prijatelja i članova porodice. U narednih dva meseca moraće da izbegava fizički zahtevne aktivnosti – rekao je Pejin prijatelj.

Printscreen

Pevačica brine svoju brigu…

Tim povodom se oglasila i Zlata Petrović, koja nije želela da komentariše ovo.

– Ležim, imam temperaturu. Bolesna sam, nije mi dobro. Ne želim ništa da komentarišem – rekla je Zlata.

BONUS VIDEO:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst