Učesnica “Elite” Jovana Cvijanović već neko vreme tvrdi da je bila u vezi sa pevačem Peđom Medenicom.

Povodom toga oglasila se i njena rođena sestra Ivana.

– Jovana govori istinu, prvi živi svjedok sam ja. Na veliku njenu štetu, ona je tu istinu iznijela u javnost. Zašto bi neko sebe stavljao u problem i čovjeka i njegovu porodicu, lagavši. To nema apsolutno nikakvu poentu. Sve što je rekla, to je apsolutna istina. Peđa i Jovana su se upoznali na njegovom nastupu. To je bio njihov prvi kontakt. Peđa joj je rekao da skoro nije vidio ljepšu djevojku od nje. Kasnije smo mi sjele kod njega za sto, i to druženje se produžilo – rekla je Ivana.

(Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official)

– Peđi sam pustila poruku kada se sve ovo desilo. Podršku u smislu da se potrudi da ovo ništa ne poljulja njegov odnos sa suprugom. To mi je najvažnije. Stvari koje su se dogodile nisu ispravne. Na kraju mi je odgovorio na poruku i napisao: “Sve je u redu” – zaključuje Ivana.

Podsetimo, zadrugarka je istakla da je bila u vezi sa Peđom, ali da nije znala da je on oženjen.

– Ja sam tad bila maloljetna i tada sam ga stvarno voljela kao osobu. On je mene lagao da me voli. Mi smo se upoznali u Tršiću, razmijenili smo brojeve,pa me je on pozvao na nastup.  Na kraju smo završili kod njega u smještaju i tamo smo vodili ljubav – započela je, pa nastavila:

(Foto: G.G./ATAIMAGES)

– Ja sam ga kasnije guglala i saznala sam da je u vezi već 15 godina i vidjela sam da nemaju djece, lagala bih kad bi rekla da ga nisam pretraživala. Za mene je to bila prava ljubav, čuli smo se non stop, govorio mi je da me voli. Nakon dvije godine sam upoznala njegovu ženu, kad mi je dao karte za njegov nastup. On mi je rekao da će tamo biti i žena, kad sam je vidjela htjela sam da propadnem u zemlju. Meni je posvetio pjesmu ‘Ne lupaj mala’, to je sigurno istina. To je bilo kad sam imala 21 godinu. Nije mi se kasnije javljao 3 dana zbog stomaka i posle smo prekinuli odnos. Neću da pričam kakav nam je intimni život bio. Moji su bili zgroženi kada su čuli za naš odnos -rekla je Jovana.

(Express / Espreso)

Originalni tekst